17 Haziran 2016 Cuma

AHŞAP KÜPEŞTELER

AHŞAP KÜPEŞTELER

Küpeşteler; birçok alternatif ürünlerden yani; ahşap, krom çelik kaplama, demir, pleksi gibi maddelerden üretilebilmektedir. Küpeşte balkon, merdiven, teraslarda ve daha birçok alternatif yerde kullanılabilir. Küpeştelerin kullanım amaçları daha çok güvenlik olsa da artık estetik görünümü desteklemek amacıyla da kullanılmaktadırlar. Ahşaptan küpeşteler iç mekânlara daha sık karşımıza çıkmaktadır. Ahşap merdivenli evlerde küpeştelerde sıklıkla ahşap seçilmektedir. Küpeştelerde çok geniş bir ürün yelpazesi mevcuttur istenilen şekil ve renkte küpeşte bulmak mümkün olabilir. Özel dekorasyonlar için özel küpeştelerde tasarlanmaktadır.

Ahşaptan vazgeçemeyenler için özel olarak üretilen ve birçok alternatif yapısı olan ürünler küpeşteler içinde bulunmaktadır. Ahşap küpeşteler genel olarak evlerde tercih edilmektedir. Bunun sebebi ise; ahşapların dış mekanlarda yapısının hava koşullarına fazla dayanamamasıdır. Bu yüzden evlerin içlerinde bulunan merdiven kenarlarında çok sık kullanılır ve evdeki ahşap yoğunluğuyla sıcaklık sağlar. Küpeşteler dekorasyonun bir parçası olurlar iç mekânlarda. Özellikle de büyük tavanlı evlerde tercihe esilen küpeşteler gerçekten göz almaktadır. Hem alüminyum hem de ahşap olarak tercih edilebilir. Özel aksesuarlarla süslenerek daha şık görünebilirler. Özellikle varaklı objelerle uç kısımları ihtişamlı bir şekilde süslenebilirler. Küpeşteleri bölmelere ayırtabilir ve bölmelerin sayısını kendiniz belirleyebilirsiniz. Ayrıca küpeştelerin aralarında farklı ahşaplardan dizaynlar oluşturtma şansına da sahip olabilirsiniz. Bu aralara özel camlar yerleştirilebilir ve daha şık ve arz bir hava yakalanabilir. Camlar üzerine işlemeler yapılarak modern bir desenle süslemeler uygulanabilir. Ayrıca evde çocuk olduğu için cam kullanamayacaklarda Pleksi tercih ederek hem cam görüntüsünü elde ederken hem de dayanıklı bir ürün yaptırmış olabilirler.

Kısacası ahşap küpeştelerde birçok seçenek bulunmaktadır siz sadece ne ve nasıl bir şey olmasını istediğinize karar verin ve gerisini bu işin ustalarına bırakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder